Твърди се, че лежал в затвора мъж от Бруклин е

...
Твърди се, че лежал в затвора мъж от Бруклин е
Коментари Харесай

Мъж от Ню Йорк призна, че е криел отсечената глава на наркодилър в хладилника в продължение на месеци – в замяна на цигара: „Току-що щракнах“

Твърди се, че лежал в пандиза мъж от Бруклин е признал тази седмица, че е умъртвил полов нарушител поради опиати и е скрил отрязаната му в жилището си във Флатбуш в продължение на месеци – казвайки на ченгетата, че „ преди малко е щракнал “.

Никълъс Макгий, 45 – който сега е в ареста в Чесапийк, Вирджиния, по случай на машинация със идентичност – сподели на Каушийн Гелзър тъкмо преди злокобното септемврийско ликвидиране, че го прави, „ тъй като ти си м-р! И ми писна от теб! “ източници от правоприлагащите органи споделиха пред The ​​Post Friday.

След като нарязаха тялото на Гелцер, до момента в който пиеха бутилка водка, Макгий и брачната половинка му, 45-годишната Хедър Стайнс, откраднаха опиати от джобовете на мъртвия и ги изпушиха.

Всичко, което е било належащо на наказания лъжец да съобщи извънредно подробната информация, е една цигара, споделиха източници.

Ченгетата пътуваха до Вирджиния тази седмица, с цел да проверяват Макгий, откакто Стайн, която беше упрекната в сряда в ук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР