Твърди се, че известните най-добри на Айла Фишър я подкрепят,

...
Твърди се, че известните най-добри на Айла Фишър я подкрепят,
Коментари Харесай

Айла Фишър `подкрепена от Дженифър Анистън` след раздялата на брака на Саша Барон Коен

Твърди се, че известните " най-хубави " на Айла Фишър я поддържат, откакто беше оповестено, че тя и Саша Барон Коен са се разделили.

Актрисата отиде в Instagram, с цел да показа, че тя и брачният партньор й са се разделили след 13 години брак, само че в началото резервираха новината за себе си. В дните след оповестяването им Исла беше забелязана в Лондон, до момента в който Саша прекарваше известно време в Ню Йорк.

Но в този момент източници настояват, че легендите от „ Приятели “ Дженифър Анистън и Кортни Кокс са подготвени да поддържат своята другарка, до момента в който се оправя с провокациите. „ Кортни и Джен бяха две от първите приятелки, с които тя се срещна преди повече от година, когато бракът стартира да се разпада “, сподели източник пред списание Closer.

Те продължиха да споделят: „ Признавайки какъв брой нещастна е била и се обръща към тях за упътване и поддръжка в миг, когато беше в най-ниското си положение, откакто неотдавна загуби обичания си татко. След като е минала през мъчителни разводи и е била две от нейн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР