Твърди се, че Илон Мъске заплашил да уволни инженерите наTwitter,

...
Твърди се, че Илон Мъске заплашил да уволни инженерите наTwitter,
Коментари Харесай

Мъск засенчен от Байдън, заплашва служителите си с уволнение

Твърди се, че Илон Мъске заплашил да уволни инженерите наTwitter, откакто неговите туитове по време наСуперболса привлекли по-малко консуматори от този на президентаДжо Байдън, съобщи " Independent ".

По време на неделния мач, в койтоФиладелфия Ийгълссе изправиха против Канзас Сити Чийфс, Байдън разгласява в Туитър видео на първата дамаДжил Байдън,подкрепяща Ийгълс, до момента в който Мъск също сподели поддръжка за същия тим във към този момент заличен туит.

В отчета се цитира, че заместниците на Мъск са споделили на останалата част от инженерния екип, че всички те ще изгубят работата си, в случай че казусът не бъде „ поправен “.

Съобщава се, че до понеделник Twitter направи промени в „ зелена светлина “ на туитовете наМъск, което значи, че те ще заобиколят филтрите на платформата, предопределени да демонстрират допустимо най-хубавото наличие на потребителите.

Platformer заяви, че инженерите са спрели Twitter за цяла нощ след визитата на Мъск, с цел да подсигуряват, че туитовете на шефа на компанията са изкуствено увеличени за сметка на други консуматори.

Новият отчет също е в сходство с неотдавнашнитетвърдения на консуматори, че техният фийд се е напълнилс изявления от шефа на Tesla.

Мъск даже в началото се пошегува с казуса, туитвайки изображение, което осмива личните му изявления, натрапени на потребителите.

Той по-късно добави, че Twitter се занимава с проблем, който значи, че 95 % от неговите туитове „ въобще не доближават до хората ".

Съобщава се, че инженерите на платформата за микроблогинг повдигнаха опцията обсегът на Мъск евентуално да е бил понижен, защото доста хора са го блокирали и заглушили през последните месеци.

Platformer споделив по-ранен отчет от 10 февруари, чеМъске уволнил инженер в Twitter, който му споделил, че хората губят интерес към неговите туитове.

„ Това е неуместно... Имам повече от 100 милиона почитатели, а получавам единствено десетки хиляди импресии “, сподели шефът на Tesla.

„ Уволнен си, уволнен си “, изкрещя Мъск на инженера.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР