Твърди се, че Ели Лийч и Боби Брейзър са били

...
Твърди се, че Ели Лийч и Боби Брейзър са били
Коментари Харесай

Ели Лийч и Боби Брейзър от Strictly Come Dancing на BBC играят твърдения за „романтика“ и излизат сами

Твърди се, че Ели Лийч и Боби Брейзър са били видени да напущат хотела си настрана на турнето Strictly Come Dancing единствено за дни след известия за " разказ " сред тях.

По-рано тази седмица беше обявено, че Ели, 22, и Боби, 20, са се радвали на " поредност от секрети срещи ". Говори се, че двойката прекарва „ съвсем цялото си свободно време дружно “ и „ флиртува все по-открито “ по време на турнето на шоуто на BBC.

Те бяха видяни да напущат хотел в Нюкасъл дружно в четвъртък. Говори се обаче, че в последно време Ели и Боби са „ пазили отдалеченост “, като съгласно известията са напуснали хотел в Глазгоу поотделно този уикенд.

Снимка, получена от Sun, демонстрира Ели - която завоюва най-новата поредност на Strictly с Вито Копола - " цялата усмихната ", до момента в който напуща хотела в събота сутринта. Тя беше видяна облечена в черен спортен екип и уместно яке. Говори се, че е била видяна без сътрудниците си, в това число Боби, до момента в който е отивала на подготовки преди идващото шоу.

Съобщава се оба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР