Твърденията на Русия, че не е отговорна за отравянето на

...
Твърденията на Русия, че не е отговорна за отравянето на
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Твърденията на Русия са абсурдни!

Твърденията на Русия, че не е виновна за отравянето на някогашния съветски разузнавач, са неуместни. Това сподели английският външен министър Борис Джонсън и акцентира, че Обединеното кралство се употребява с цялостна поддръжка от европейските си сътрудници, заяви „ Асошиейтед прес “.

Отричането от страна на Русия става все по-абсурдно, сподели Джонсън пред кореспонденти при идването си за среща със своите сътрудниците от Европейски Съюз в Брюксел, на която ще ги осведоми за развиването на случая.

Това е класическа съветска тактика, те към този момент не могат да заблудят никого. Едва ли има страна тук в Брюксел, която да не е потърпевша в последните години по някакъв метод от злостното или разрушително държание на Русия, сподели дипломатът.

Отношенията сред Англия и Русия доближиха равнища, невиждани от Студената война насам. Борис Джонсън упрекна Владимир Путин, че персонално е наредил потреблението на химическо оръжие на английска земя. Бившият двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия не престават да са в сериозно положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР