Твърденията на представители на САЩ, че съветниците на Владимир Путин

...
Твърденията на представители на САЩ, че съветниците на Владимир Путин
Коментари Харесай

Песков: Западът не разбира Путин и начина на работа в Кремъл, това буди тревога

Твърденията на представители на Съединени американски щати, че съветниците на Владимир Путин се боят да му споделят неприятни истини за военната интервенция в Украйна демонстрира какъв брой малко схващат те съветския президент и метода на работа в Кремъл.

Това съобщи през днешния ден пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция.

" За наше страдание, и това дори провокира нашето безпокойствие. Излиза, че нито Държавният департамент, нито Пентагонът разполагат с действителна информация за това какво става в Кремъл. Те просто не схващат какво става в Кремъл, те не схващат президента Путин, те не схващат механизма за взимане на решения и не схващат стила на нашата работа ", установи той.

По думите му такова недоумение води до неправилни и прибързани решения, които имат " доста неприятни последици ".

Белият дом и представители на Европейски Съюз споделиха през вчерашния ден, че съгласно тях Путин е заблуждаван от съветниците си, които се притесняват да му споделят какъв брой зле върви войната в Украйна и какъв брой тежко се отразяват глобите на Запада върху съветската стопанска система.

Няколко западни разследващи организации оповестяват, че Путин получава погрешна информация за дейностите на съветската войска в Украйна.

Директорът на английското разузнаване Джереми Флеминг разгласи, че обкръжението на Путин се опасява да му споделя истината.

Говорителят на Пентагона Джон Кърби сподели, че би било тревожно, в случай че президентът на Русия е зле осведомен или изобщо не е осведомен.

А шефът по връзки към Белия дом Кейт Бедингфийлд съобщи, че неналичието на точна информация е довела до " непрекъснато напрежение сред Путин и неговото военно управление ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР