"Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация.

...
"Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация.
Коментари Харесай

Твърденията на Божков са манипулативни и целят дискредитация, подчерта Горанов

"Твърденията на предприемача Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам в моя кабинет един от най-богатите и известни хора от Прехода? ". Така финансовият министър Владислав Горанов разяснява обвиняванията на укриващия се в ОАЕ предприемач. Преди 2 дни Божков упрекна Горанов в корупция и рекет.

Чрез поредна обява във Facebook хазартният необут, който е с повдигнати у нас обвинявания за данъчни измами и други престъпни действия, описа, че е бил принуждаван да съобщи лотарийния си бизнес безплатно на посочен от финансовия министър индивид.

“Аз в случай че имах терзания, нямаше да приказвам с вас. Какви доказателства? Едни големи торби с пари, давани пред очевидци. Как си ги представяте тези неща ", сподели финансист №1 пред публицисти след ревизия на новата линия на метрото и продължи - "Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово действие. Това, за което го укорява прокуратурата, е обвиняване на прокуратурата. "

По думите на Горанов единственото нещо, което е гласувано във втория мандат на кабинета “Борисов” е прибавянето на лотариите в обсега на облагането, защото не са били включени преди поправката на Георги Кадиев.

По същото време Божков още веднъж се включи във Facebook, този път с видеообръщение. Бизнесменът предизвестява, че в понеделник ще зададе въпрос, на който има вяра, че ръководството ще отговори.

След като в петък в обществено в разнообразни медии се закле, че не е взимал пари от Васил Божков, министър председателят Бойко Борисов съобщи през днешния ден, че Владислав Горанов би трябвало да дава отговор за себе си.

"Дали имам вяра на Горанов? Нямам подозрения ", ядосано отговори Борисов на репортерски въпроси.

Той акцентира, че министърът е обезпечил 15 млн. лева за детските градини и още толкоз съфинансиране за метрото.

След това настоя репортерите да не го питат всеки ден едно и също поради думите на човек с 18 обвинявания и увери, че ще дава отговор откакто правосъдните органи си свършат работата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР