Твърденията на Алекси Санчес, че е отдавнашен фен на “червените

...
Твърденията на Алекси Санчес, че е отдавнашен фен на “червените
Коментари Харесай

Появи се доказателство, че Алексис Санчес от дълги години е фен на Юнайтед

Твърденията на Алекси Санчес, че е някогашен почитател на “червените дяволи” бяха подкрепени с доказателство. Трансферът на чилийската суперзвезда от Арсенал в Манчестър Юнайтед стана факт през вчерашния ден, а малко по-късно се появи фотография на Санчес от юношеските му години, на която той е облечен с яке с емблема на клуба от “Олд Трафорд”.

Така че Алексис Санчес наподобява, че споделя истината, когато приказва за любовта си към Манчестър Юнайтед. Потребител на “Туитър” разгласява фотографията на футболиста с негов другар, която подпали обществените мрежи.



В своето първо изявление откакто той и Хенрик Мхитарян си размениха местата, Санчес съобщи, че прехвърлянето е сбъдната фантазия за него. “Откакто бях юноша, постоянно съм казвал, че фантазията ми е да играя за Манчестър Юнайтед. И не споделям това единствено, тъй като съм тук сега”, съобщи 29-годишият чилиец.

“Винаги съм казвал като дете, че бих желал за играя за Юнайтед и един път разговарях със сър Алекс Фъргюсън за това. Поговорихме към 20 минути и аз му споделих, че фантазията ми е да стана част от тима ", добави Алексис Санчес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР