Твърденията, че вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов притежава

...
Твърденията, че вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов притежава
Коментари Харесай

ВМРО: Твърденията, че Каракачанов притежава недекларирани имоти, са манипулация и лъжа

Твърденията, че вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов има недекларирани парцели, са операция и неистина. Това разяснява евродепутатът и лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация за идния евровот Ангел Джамбазки:

" Абсолютна неистина и това ще бъде потвърдено с документи и аз допускам, че ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация, пък и всички ние, ще желаеме и извинения от хората, които се пробваха да го очернят и да го замесят по подобен безусловно нечестен и неправилен метод. Както виждате тези, които го направиха, те към този момент дават заден ход, трансформират изказванията си, просто тъй като изказванието от тяхна страна е неистина. Излязоха социологическите изследвания, видя се картината, която ни дава сбъднат мандат в Европейския парламент, и небрежно се скалъпи тази неистина и провокация, с цел да го зашие към останалите, които са някакви действителни проблеми ".

Според заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов замесването на името на Красимир Каракачанов в имотния скандал има за цел да засегне партията преди европейските избори: 

" Целта е българските жители да бъдат уверени, че всички сме идентични. Вътрешна македонска революционна организация не е в тресавището ".

Ангел Джамбазки и водачът на Земеделския национален съюз Румен Йончев подписаха през днешния ден в централата на Вътрешна македонска революционна организация меморандум за поддръжка. От Вътрешна македонска революционна организация чакат най-малко едно несъмнено място в бъдещия Европейски парламент, само че от партията разясниха, че от преразпределението на гласовете е допустимо да получат и втори мандат. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР