Твърденията, че ваксините не работят, не са верни. Те обаче

...
Твърденията, че ваксините не работят, не са верни. Те обаче
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Ако бяхме с “Делта”, при тези 7000 заболели щяхме да напълним болниците

Твърденията, че имунизациите не работят, не са правилни. Те обаче не са толкоз ефикасни при “Омикрон ” както при “Делта ”. При “Омикрон ”, в случай че имате бустер в границите на 4-5 месеца се покачва резултата на отбраната. Няма 100% предотвратяване каквато и ваксина да си сложим. Това съобщи основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил в студиото на NOVA.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29736
Той беше безапелационен, че при въздушно-капкова зараза е доста мъчно да се управлява публикуваното на вируса.

По тематиката с карантинирането на първите мъже в страната доцент Кунчев разяснява: “Няма нищо ужасно Министерски съвет да работи в онлайн режим. Това в действителност усложнява нещата. Ние на всички предлагаме да се заобикалят огромните събирания. Контактът е сериозен, тъй като събирането е било прекомерно дълго ”.

Той акцентира, че действително ще бъдат сложени под карантина 28 души, дружно с специалистите.

По думите на доцент Кунчев “Омикрон ” визира прекомерно доста хора, с което пораства и броят на контактите: “Очевидно 14-дневния период е прекомерно дълъг. Медицината позволява да се съкрати този период. В Съединени американски щати да вземем за пример въобще не слагат под карантина човек, който е с бустер доза ”.

Той беше безапелационен, че е значим какъв % хора с имунизация влизат в болница и са на интензивно лекуване: “Има дни, в които всички влизащи в болница, са неимунизирани. Ако желаете да имате оптималната отбрана, която в никакъв случай не е 100%, то пътят е имунизация и бустерна доза ”.

“Изобретението на България да вкара антителата като мотив за издаване на документ е неточност от здравна позиция. Аз съм предложил най-малко два пъти до момента да бъде анулирано. 168 000 документи за издадени за антитела. Тези хора не способстват да овладеем пандемията. Тези хора би трябвало да се ваксинират. Има две неща, с които не съм склонен, въведени от предходния екип на Министерство на здравеопазването. Първото е въвеждането на антитела като индикатор, а второто е да се издават документи след първа доза имунизация ”, сподели доцент Кунчев.

Той избрани като тежко закононарушение издаването на подправени документи. Въпреки това, съгласно него е редно да може човек, който има подправен документ за имунизация, да бъде премахнат от системата и да получи своята доза ваксина.

По тематиката с учениците сподели: “Не гледаме единствено заболеваемостта, а и процентът на заетите кревати в лечебните заведения. Стигнем ли 80% претовареност на интензивните кревати, минаваме в 4-та фаза и всички отиваме на онлайн образование. В някое учебно заведение, в случай че доближат до 20-25% отсъстващи учители и възпитаници, няма смисъл да се продължава образование в действителна среда ”.

“Ако бяхме с “Делта ”, при тези 7000 болни щяхме да напълним лечебните заведения. В страна с такова малко имунизационно покритие, такива са нещата ”, безапелационен беше основният държавен здравен контрольор.

Според него от позиция на епидемиологията и ръководството въвеждането на зелен документ за администрацията е наложително.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29736  Провинция Квебек вкарва налог за неимунизираните против ковид Провинция Квебек вкарва налог за неимунизираните против ковид  ЕМА се съмнява дали е нужна четвърта доза от имунизациите срещу COVID-19 ЕМА се съмнява дали е нужна четвърта доза от имунизациите срещу COVID-19  Кипър ще ползва ежедневно тестване, с цел да резервира учебните заведения отворени Кипър ще ползва ежедневно тестване, с цел да резервира учебните заведения отворени
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР