Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги

...
Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги
Коментари Харесай

Братя Диневи ще съдят Волен Сидеров

Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги ревизира, са погрешни. Това написа в позиция на " Диневи Груп " във връзка думите на съпредседателят на Обединените патриоти и водач на " Атака " Волен Сидеров " двама братя лауреати за Нобелова премия от Свети Влас ", визирайки братя Диневи, като съобщи, че " всеки, който пристигна на власт получава от тях апартамент, а по-късно при тях не стъпват нито РЗИ, нито Министерство на вътрешните работи, нито такива с маски и даже сега там почиват представители на държавното управление ".
Припомняме, че в анонимната страница във Фейсбук " Неутрална България " по-рано тази седмица се появиха фотоси, на които се твърди, че е Валери Симеонов, почиващ на плажа на братя Диневи.

" Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги ревизира, са погрешни. Ние сме вложители и не управляваме директно икономически обекти. Отдаваме чартърен стотици пространства, включително и на „ Марина Диневи “- там развиват активност заведения за хранене, клубове, магазини и така нататък ", се споделя в позицията, изпратена до медиите.
" Отговорност за тези заведения, във връзка с звук, качество на обслужване и други, носят обособените юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас. Отговор на въпроса, кое заведение какъв брой пъти е проверявано, може да бъде потърсено от обособените наематели ", написа още в известието.
Публикуваме цялостното известие без редакторска интервенция:
През последните дни по наш адрес бяха изречени погрешни изказвания от народния представител Волен Сидеров. Уважението към истината изисква да поясним:
Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги ревизира, са погрешни. Ние сме вложители и не управляваме директно икономически обекти. Отдаваме чартърен стотици пространства, включително и на „ Марина Диневи “- там развиват активност заведения за хранене, клубове, магазини и така нататък Отговорност за тези заведения, във връзка с звук, качество на обслужване и други, носят обособените юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас. Отговор на въпроса, кое заведение какъв брой пъти е проверявано, може да бъде потърсено от обособените наематели.
Изявлението, че членовете на всички държавни управления имат подарени жилища при нас е погрешно и в прорез с бизнес логиката. Нито един настоящ министър не е почивал и не е желал да почива гратис до момента при нас. За 29 години в бизнеса нищо не сме взели от страната и нямаме потребност да ни пазят политици. Твърдението, че „ Марина Диневи “ е издигната „ с груби нарушавания на екологията и строителните условия, а никой не ревизира това “,е погрешна операция. През последните 12 години яхтеното пристанище е проверявано от всички вероятни контролни органи на Република България – заключението им е, че всичко е законно.
Юристите ни към този момент приготвят документите за съда - всеки, който е изрекъл клюки, обидни квалификации и погрешни изказвания, които ощетяват бизнеса ни, ще дава отговор пред закона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР