Твърденията, че Красимир Каракачанов притежава недекларирани имоти са манипулация и

...
Твърденията, че Красимир Каракачанов притежава недекларирани имоти са манипулация и
Коментари Харесай

Джамбазки: Лъжа са твърденията, че Каракачанов притежава недекларирани имоти

Твърденията, че Красимир Каракачанов има недекларирани парцели са операция и неистина. Това сподели евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки във връзка медийни изявления, че водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов има недекларирани парцели, съобщи „ Фокус ".
" Апартаментгейт “ за този случай е операция. Това ще бъде потвърдено с документи . И ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация, и ние всички ще пожелаеме извинения от хората, които се пробваха да го очернят и да го замесят по този нечестен и неправилен метод. Той евентуално ще потърси своите права “, съобщи той. Джамбазки.
Той означи, че ще чакат Каракачанов да се върне от чужбина и по-късно той ще предприеме дейности.
„ Това беше опит за очерняне . Както виждате тези, които го направиха, към този момент дават заден ход, трансформират показанията си, тъй като това което настояват е неистина “, уточни евродепутатът.
Според него положителните резултати от последните социологически изследвания са предизвикали основаването на такива спекулации против водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов разяснява, че офанзивата против партията е поради изборната акция.
„ Това се прави, с цел да бъдем уверени, че всички сме идентични. Вътрешна македонска революционна организация не е в тресавището . И няма да позволим този скандал да попречи на акцията “, добави той.
„ Ние сме единствените, които можем да разместим политическите карти и да осъществяваме мандати в Екологичен потенциал. Ще продължим да вършим работата си както до момента, и работата, която ни отличава от трите систематични партии “, уточни той, като означи, че държанието на тези партии е еднообразно в Европа ", добави Джамбазки.
„ Въпреки своите леко театрални разногласия в България и трите политически фамилии в Екологичен потенциал - либерали, социалисти и национална партия държат една и съща политическа линия “, съобщи той.
Изключително подмолно е тук да се приказва едно, а там да се прави друго . При нас такава обстановка няма. Каквото приказваме и вършим тук, го вършим и в Екологичен потенциал ", добави още Джамбазки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР