Твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв., които

...
Твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв., които
Коментари Харесай

Васил Божков: Твърденията на прокуратурата са злостна пропаганда

Твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лева, които би трябвало да изплатя на държавната хазна, е злостна агитация. Това съобщи за Нова телевизия предприемачът Васил Божков, който от два дни се търси с алена бюлетина от Интерпол. Той разкри, че не е знаел за спецакцията, проведена в София, при която бяха тествани няколко негови офиса. Божков отхвърли информацията, че е в Дубай, и добави, че без значение къде се намира, е разполагаем.

„ Никой не сподели, че фирмите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се считаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка комерсиалния закон с наказателния ”, разяснява Божков.

Той отхвърли изрично да е предложил рушвет на членове на Комисията по хазарта.

„ Не могат да вършат квалификации за престъпен вид, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с ликвидиране. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж страната внезапно ме атакува, с помощта на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психологично заболели. Нямам никакъв боязън сега. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се взема решение “, описа още Васил Божков и разясни, че е платил всички налози.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР