Твърдението на президента Радев е абсолютно несериозно, защото е лична

...
Твърдението на президента Радев е абсолютно несериозно, защото е лична
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Отговорното поведение предполагаше президентът да се извини на Естония

" Твърдението на президента Радев е безусловно несериозно, тъй като е персонална отговорност на всеки един, без значение на пост и социална позиция и обществено състояние, да вземе ограничения, изключително в случай че знае, че е контактувал с човек, който към този момент е болен от ковид. В случаи с държавни глави ограниченията за сигурност на тяхното здраве са изключително строги ". Това съобщи от ГЕРБ в предаването " Лице в лице “ по БТВ. " В този смисъл за мен е неприемливо президентът да не е бил известен и да не е знаел, че ген. Петров е дал позитивна проба. Смятам, че още в неделя това е станало известно ", добави тя. 
" Мисля, че виновното държание предполагаше господин президентът да се извини на естонската страна за това, че е станало неразбирателство. Недопустимо е той да разяснява това, което се случи - отстраняването му от този конгрес като някаква международна интрига. Смятам, че е жестоко нарушаване на интернационалния етикет и протокол да се твърди, че това било някаква операция ", добави тя.
 РЗИ София връща президента Румен Радев на работа РЗИ София връща президента Румен Радев на работа
РЗИ София връща президента Румен Радев на работа. От здравната ревизия разясняват, че президентът към този момент не е под карантина и може да с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР