Твърдението на арменски отговорен представител, че Турция е свалила арменски

...
Твърдението на арменски отговорен представител, че Турция е свалила арменски
Коментари Харесай

Армения заяви, че Турция е свалила неин изтребител, Анкара отрича

Твърдението на арменски виновен представител, че Турция е свалила арменски изтребител е "абсолютно погрешно ", съобщи през днешния ден шефът по връзките на турското президентство Фахреттин Алтун, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Вместо да прибягва до евтини пропагандни номера, Армения би трябвало да се изтегли от окупираните от нея територии, уточни Алтун.

Той съобщи това, откакто говорителка на арменското министерство на защитата уточни, че турски изтребител Ф-16 е свалил арменски боен аероплан.

"Арменски аероплан Су-25, който е изпълнявал бойна задача, е бил свален от турски Ф-16, който е бил на азербайджанска територия. Пилотът почина героичен. Изтребителят на Турция се е намирал на 60 км във вътрешността на територията на Азербайджан на височина 8200 м ", съобщи говорителката на арменското министерство на защитата Шушан Степанян във Facebook.

"Армения би трябвало да се изтегли от териториите под нейна окупация вместо да употребява евтини пропагандни трикове ", съобщи ръководителят на дирекцията по връзки в турското президентство Фахреттин Алтун, представен от Ройтерс.

Азербайджанското министерство на защитата също отхвърли турски изтребител да е свалял арменски аероплан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР