„Твърдението, че вече нищо не се произвежда у нас, е

...
„Твърдението, че вече нищо не се произвежда у нас, е
Коментари Харесай

Ева Майдел: 2/3 от износа ни е за ЕС, което доказва високото качество на продукцията ни

„ Твърдението, че към този момент нищо не се създава у нас, е неистина. Данните демонстрират, че у нас се приозвежда в пъти повече и доста по-качественени артикули и услуги, в сравнение с преди 20-30 години. Две-трети от износа е за страните от Европейски Съюз. Затова не е изненадващо, че всеки бизнесмен в България, с който беседвам, декларира, че Европейският съюз е най-хубавото място за развиване на бизнеса му и най-бързият и сигурен път към увеличение на приходите на работещите. А измежду претендентите за европейските избори няма по-голям поръчител, че България ще продължи по европейския си път на развиване и интеграция от екипа на ГЕРБ. “

Това съобщи претендентът за евродепутат на ГЕРБ Ева Майдел по време на срещи с бизнесмени и служащи в Добрич, оповестиха от пресцентъра на партията. „ Вотът на 26 май е значим, тъй като залогът е стабилността на страната и развиването ни отсега нататък, усвояването на 18 милиарда лв. от европейските фондове, които се чака да бъдат заделени за България за идващия програмен интервал “, съобщи националният представител от ГЕРБ и регионален координатор вицеадмирал Пламен Манушев.

„ От извънредно значение е българските представители в Европейския парламент да бъдат готови. Да знаят какво и по какъв начин могат да реализират, с цел да доближи европейската взаимност до всеки гражданин и на най-малкото обитаемо място у нас. Именно такива са претенденти за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили “, уточни националният представител Даниела Димитрова.

„ Област Добрич има капацитет за още по-голямо развиване на промишлеността и европейските средства могат да оказват помощ на локалните бизнесмени. Затова е значимо хората да поддържат претендентите, който имат максимален опит, престиж и качества, с цел да привлекат повече средства по европейските фондове и финансови принадлежности на Европейския съюз “, добави Ева Майдел по време на срещите си с жители в Добрич, Каварна и с. Царевец.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР