Твърдението, че износът на оръжие ще ни направи страна в

...
Твърдението, че износът на оръжие ще ни направи страна в
Коментари Харесай

Соломон Паси: Да се спре руската пропаганда, а именно руския посланик и ПП "Възраждане"

Твърдението, че износът на оръжие ще ни направи страна в спора е безспорна неистина и неприлично извъртане. Това сподели някогашният министър на външните работи Соломон Паси в студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му страната ни е изнасяла оръжие за Корея, Виетнам, Иран, Ирак, Алжир, Индия. „ В нито един от тия случай никой на ни е оповестил за участници в спорове. Това е просто боязън от Русия, а страхът е основата на съветската външна политика. Тази позиция е безусловно недостойна за страна, която в герба си има три лъва. Сегашната позиция на българската страна не е като за герб с шест топки, а като за един скопен кремълски котарак ", съобщи Паси.

България към този момент е в листата на неприятелските страни. „ Владимир Путин към този момент ни презира, тъй като България се гъне. Путин постоянно ще ни презира и в никакъв случай няма да ни обича, само че за какво би трябвало да ни презират и нашите съдружници? ", попита той.

Той бе безапелационен, че не би трябвало да се дава естрада на хора, които проповядват съветска агитация, като да вземем за пример съветският дипломат и Политическа партия „ Възраждане ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР