Твърдението, че атентатът в Манчестър Арена е бил инсцениран от

...
Твърдението, че атентатът в Манчестър Арена е бил инсцениран от
Коментари Харесай

Атентатът в Манчестър Арена: Съдия осъди „абсурдното“ твърдение, че атаката, убила 22-ма, е била инсценирана

Твърдението, че атентатът в Манчестър Арена е бил инсцениран от държавни организации и не е умъртвил или ранил никого, е „ неуместно и фантастично “, арбитър във Върховния съд се произнесе.

Мартин и Ив Хиберт завеждат правосъдни каузи против Ричард Хол за тормоз, корист с персонална информация и отбрана на данните. Дуото татко и щерка бяха на концерта на Ариана Гранде през май 2017 година и претърпяха пострадвания, изменящи живота, като господин Хиберт остана с пострадване на гръбначния мозък, а мис Хиберт беше изправена пред тежко мозъчно увреждане.

Въпреки това, господин Хол има твърди, че нападението, при което Салман Абеди взриви самоделна раница-бомба в тълпата от гости на концерта, е фалшифицирано.

По време на чуване в Лондон предишния месец господин Хиберт и щерка му направиха оферта за резюме правосъдно решение - правна стъпка за решение на части от делото без правосъден развой - върху няколко елементи от предисторията на делото. Това включва решения за това дали 22 души в действителност са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР