Твърде вероятно е да научим всички по-големи разкрития от автобиографията

...
Твърде вероятно е да научим всички по-големи разкрития от автобиографията
Коментари Харесай

Най-голямата болка в живота на принц Хари

Твърде евентуално е да научим всички по-големи разкрития от автобиографията на принц Хари още преди излизането ѝ. Spare се чака да се появи по книжарниците на 10 януари, само че още пет дни преди този момент редица медии, измежду които и Военновъздушни сили, се снабдиха с копия от книгата.
 Принц Хари, Spare, принц Уилям, опиатите, задачата в Афганистан и още разкрития от автобиографията му
Наркотици, екстрасенс, нацисти - още разкрития от принц Хари

В идната му автобиография

Така към този момент знаем, че най-сериозното обвиняване от Хари е към по-големия му брат принц Уилям, който се е нахвърлил върху него и го е съборил на земята при спор, обвързван с Меган Маркъл. Колко индивида е умъртвил по време на задача в Афганистан, по кое време е взимал кокаин и по какъв начин е изгубил девствеността си са други от тематиките в Spare.

Основната обаче, както пишат и Военновъздушни сили, е една липса, която белязва целия живот на Хари - гибелта на майка му, когато той е на 12 години. В Spare той споделя, че когато му оповестява новината, татко му Чарлз даже не го е прегърнал.
 Снимка 601592

Десет години по-късно - през 2007 година, принц Хари е в Париж за финала на Световната купа по ръгби. Тогава на 23, Хари взема решение да мине през същия тунел, в който принцеса Даяна умира, преразказват историята от People.

Тогава принцът е разполагал с водач и още първата вечер във френската столица го моли да минат с колата през тунела. " Искате да минем през тунела? Да, със 105 км/ч, в случай че би трябвало да да сме точни ", отвръща Хари на водача и прецизира, че това е скоростта, с която се е движел автомобилът на майка му тъкмо преди злополуката, а не със 190, както са писали в медиите.

След това Хари си напомня, че с водача първо минават около хотел " Риц ", където е последната вечеря на принцеса Даяна, след което се насочат към тунела Pont de l`Alma.

" Когато колата стигна доникъде на тунела, се наведох напред, гледах по какъв начин светлината начело пооранжевява, гледах бетонните колони в профил. Броях колоните, броях ударите на сърцето си и след няколко секунди излязохме от другата страна ", написа Хари. " Това ли е всичко? Това е нищо - един прав тунел ", добавя той, като разяснява, че е очаквал нещо с доста завои и рискове. " Никой не би трябвало да умира в подобен тунел. "

Принц Хари моли водачът още един път да мине през Pont de l`Alma, след което признава, че това е била една от най-лошите хрумвания в живота му. " Мислех, че в случай че мина през тунела, това ще постави край или най-малко ще спре за малко болката, едно десетилетие на неумолима болежка. Вместо това донесе началото на Болка, Втора част. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР