Твърде рано е да се радваме. Добрият резултат на едни

...
Твърде рано е да се радваме. Добрият резултат на едни
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Рано е да се радваме, но резултатите загатват за политическо доверие към ГЕРБ

„ Твърде рано е да се радваме. Добрият резултат на едни избори дава политическо доверие и вероятност, само че имаме още доста работа ”, сподели Горанов и изясни, че положителният резултат не е заличил абсурда „ Апартамент гейт ”.

Горанов изясни, че ГЕРБ са си взели поучения от грешките и са спечелили гласоподавателите с положителна акция.

Финансовият министър разгласи, че ГЕРБ чакат минимум шест мандата в Европейския парламент.

Има доста хора, които не са в България и които пътуват, очевидно това е повода за ниската изборна интензивност. Това сподели министърът на финансите Владислав Горанов на влизане в централата на ГЕРБ, съобщи bTV.

„ Кампанията на Българска социалистическа партия не беше ориентирана в това да дава отговори и целеше да дискредитира целия политически модел. Хората чакат резултати за себе си, а не отрицателна акция. За повторно в историята социологията дава преимущество на Българска социалистическа партия, те съумяха да отдалечат хората със своята акция ”, разяснява финансовият министър.

Горанов добави, че министър председателят е оказал огромно въздействие върху крайния резултат от изборите. „ Борисов е фактор, който не би трябвало да се подценява ”, сподели още Горанов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР