Твърде много компании вече използват изчакващите обаждания, за да задържат

...
Твърде много компании вече използват изчакващите обаждания, за да задържат
Коментари Харесай

Google Assistant ще помага по време на изчакващи обаждания

Твърде доста компании към този момент употребяват изчакващите позвънявания, с цел да задържат клиентите си на телефона, само че без да имат действителен потенциал да ги обслужат. Чакането от време на време може да продължи с минути, през което време потребителят слуша неведнъж една и съща мелодия. Гугъл Assistant скоро може да помогне, оповестява 9to5Google.

Източник на уеб страницата твърди, че бъдещият смарт телефон на Гугъл Pixel 4 ще разполага с нова функционалност на Assistant. Тя ще разреши на гласовия помощник да поеме чакането и да пази реда на потребителя на телефонната опашка. През това време потребителят ще е свободен да прави нещо друго, а когато действителен човек към този момент е на линия, ще бъде известен да се включи.

Според източника на уеб страницата, услугата към момента е в ранна фаза на разработка и по тази причина евентуално няма да бъде препоръчана още с дебюта на Pixel 4. Не се загатва дали ще се предложи и за други телефони, само че най-вероятно това ще се случи няколко месеца по-късно. Точно по този начин стана и с резервациите посредством изкуствения разсъдък Duplex.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР