Твърде голям фокус има върху кметската битка в София. По

...
Твърде голям фокус има върху кметската битка в София. По
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Мая беше добър депутат – не знам какъв кмет ще е

Твърде огромен фокус има върху кметската борба в София. По моя персонална преценка той е малко фиктивен. Това разяснява в предаването „ Здравей, България ” по Нова телевизия заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.
 

Той добави, че партията ще се бори за 1 или 2-ма общински съветници в София, защото до този миг нямала представители в локалния парламент. А сега организацията се преструктурира.

Цонев не е сигурен дали рейтингът на Манолова ще й помогне в конкуренцията за градоначалник на столицата.
 
„ Мая Манолова има висок рейтинг като омбудсман, Аз не съм уверен, че рейтингът й на публичен бранител ще се трансферира върху този за кмет. Мая беше доста добър народен представител, беше доста добър омбудсман. Аз не знам кмет ще е – не мога да кажа “, съобщи той.
 
„ Знам обаче какъв кмет ще бъде Йорданка Фандъкова. Аз персонално знам. Защото 10 години ръководи ”, добави той той.
 
Той добави, че Движение за права и свободи сега е в развой на номинации и следва да се вземе решение дали ще поддържат омбудсмана в оставка в кметската борба.

Депутатът разяснява и думите на Валери Симеонов, че след освобождението на Цветанов от длъжностите му в ГЕРБ, Движение за права и свободи са си възстановили мястото.
 
„ Ние си възстановихме мястото на трета политическа мощ при европейските избори. Една партия си възвръща мястото с парламентарна активност и избори ”, изясни още заместник-председателят на парламентарната група на партията.
 
„ Не виждам в този парламент по какъв начин ще влезем през парадния вход, нито пред задния. Не е въпросът за предварителни избори, въпросът е какво вършим след това. Проевропейските и пронатовските партии би трябвало да дефинират ползите на България.

Дошло е време да се промени формата на властта в България. Искаме всички политически сили да мислят по три пункта – демографска рецесия, икономическо развиване и обучение ”, заключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 6 секунди) Рейтинг: 18083 | Одобрение: 2953 ТИ БЕШЕ ДОБЪР ЧОВЕК..СЕГА СИ ГОЛЯМО..ЛАЙНО..  Изплезване :devil:  Ухилен Напиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР