Твърде е възможно инфлацията да ни изненада. Планира се догодина

...
Твърде е възможно инфлацията да ни изненада. Планира се догодина
Коментари Харесай

Твърде е възможно инфлацията да ни изненада, обяви финансовият министър |

Твърде е допустимо инфлацията да ни изненада. Планира се следващата година тя да е 2 на 100, само че ще създадем всичко допустимо жителите да не изпаднат в затруднено състояние. 

Това предвижда министърът на финансите Валери Белчев по Нова тв. По думите му към този момент не се разисква повишение на налозите. 

Ще представим бюджет за 2022 година в период, увери Белчев. И добави, че се водят диалози със синдикати и работодателски организации. По думите му още е рано да се кажа каква ще бъде минималната работна заплата през идната година, а оптималният застрахователен приход, който се разисква, е 3600 лева. 

Кирил Петков ми предложи поста на финансов министър, в съгласие с президента и премиера, съобщи в отговор на въпрос Валери Белчев. 

Пари за ЦИК са обезпечени, има задоволително средства за машините за гласоподаване, сподели още той. 

Не мога да подсигурявам, че ще се намерят пари за Столична община, с цел да се компенсират по-високите цени на природния газ и тока. В последна сметка Следствен отдел към окръжна прокуратура е виновна за тези активи, не се допуска, че страната би трябвало да субсидира, тъй като някой 20 години не може да си оправи " Топлофикация София, министерството на финансите не е дойна крава. Естествено, че не можем да оставим на улицата хората, които работят в електротранспорта, ще търсим някакъв метод, сподели още Валери Белчев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР