Твърде дълго се чудихме как така поп дивата Бионсе изглежда

...
Твърде дълго се чудихме как така поп дивата Бионсе изглежда
Коментари Харесай

Бионсе маже цялото си тяло с крем за лице

Твърде дълго се чудихме по какъв начин по този начин поп дивата Бионсе наподобява повече от безупречно всеки божи ден.

Как по този начин певицата е повече от превъзходна година след година? Как кожата й постоянно сияе? Как се избавя от стриите? За наше благополучие класифицираната информация най-сетне бе оповестена. Оказа се, че тя употребява крема за лице, с цел да маже… тялото си .

В изявление за The Cut, дългогодишният гримьор на Бионсе – популярният Джон Барнет, показа своите секрети срещу стареене, които той ползва върху нея. Ето и нейния тристепенен anti-age план, след който незабавно ще хванете околоочния крем и крема за лице!

1. Маже тялото си с крем за лице

Барнет изяснява, че би трябвало да мажем тялото си от главата до петите, в случай че желаеме да предпазим кожата си от стареенето. “Повечето дами обръщат внимание единствено на сектора от линията на косата до брадичката ”, изяснява той пред The Cut. “Не може да третирате единствено тях. Трябва да обърнете внимание на грижата на кожата на деколтето, на гърба и на краката ”.

2. Използва крем за очи, с цел да маже цялото си лице

“Той има по-малки частици, като по този метод обезпечава всички съставки на една област, която е по-деликатна, тъй че в действителност да се всмуква ”, изяснява топ гримьорът. Въпреки това, би трябвало да заложите на по-скъпа козметика. Но това крие и опасности според от формулата на крема. Защото той може:

3. Пийте сок от зеле в огромни количества

Бърнет изяснява, че за един прекрасен грим, най-важното е хубавата кожа. А грижата за хубавата кожа не се свежда единствено до скъпата козметика. Което значи единствено едно: грижата за красивата и здрава кожа стартира от вътрешната страна на открито. “Ако желаете да имате кожа в положително състояние; пийте сок “kale ” (б.а. от брюкселско зеле) ”, поучава той. “Този сок има високо наличие на витамин К, покачва кръвообращението и по този метод оказва помощ на регенерирането на клетките. Ако подходим към грижата за хубостта си с холистичен метод, всичко останало наподобява малко по-лесно ”.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР