Твърдата политика на САЩ е, че Европа трябва да си

...
Твърдата политика на САЩ е, че Европа трябва да си
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Тръмп ще бъде избран през 2020

Твърдата политика на Съединени американски щати е, че Европа би трябвало да си обезпечи диверсификация - посредством полутечен газ, който Америка може да достави, и да се понижи зависимостта от съветския газ.

``
реклама

Това, което е споделил помощник-държавния секретар (на Съединени американски щати Хейл), е безусловно правилно и няма никаква смяна. Ще го кажа твърдо, от американска страна, и това не е загадка, цялата концепция на Съединени американски щати, откогато Тръмп е президент, е енергийна самостоятелност.

Това съобщи в eфира на " Канал 3 " проф. Йонко Мермерски за отношението на Съединени американски щати към газопровода " Балкански поток " през България към Централна Европа, представен от Блиц.
 
" Сега при удара против Сюлеймани се видя по какъв начин той имаше по-малък резултат във връзка с цената на нефта. И то тъй като сега разликата е, че световно Съединени американски щати са енергийно самостоятелни, те са експортьори на сила, и цялата концепция (тя не е тайна), е че Щатите са енергийно самостоятелна страна сега, не зависят от нефта в Залива, и желаят да оказват помощ, да дават на Европа течен газ, с цел да бъде Европа по-независима от съветския газ ", изясни проф. Мермерски, който превеждаше при срещата на президента Тръмп с българския министър председател Борисов във Вашингтон.
 
" Не мога да направя съответни мнения, тъй като бях там, не мога и да разясня какво споделя министър председателят ни Борисов, тъй като не е моя работа. Но също по този начин не знам тъкмо какво се цитира - има нюанси едно такова нещо. Но не е никаква вест, че Съединени американски щати безусловно желаят да създадат Европа самостоятелна енергийно от съветска сила. Това, което (заместник-държавния секретар на САЩ) Хейл показва, е позицията на Тръмп от първия му ден като президент, дори и от акцията му ", акцентира проф. Йонко Мермерски.
 
Изобретателят донесе новата шапка на Доналд Тръмп за президенската акция за преизбираненто му през 2020 година За разлика от алената с надпис Make America Great Again за 2016 година ( " Да създадем Америка още веднъж велика " ), на новата е изпитано Keep America Great ( " Поддържайте Америка велика " ). 
 
" MAGA бе първият му лозунг, в този момент е Keep America Great - смята се, че Америка си върна остарялата популярност за водач в света ", сподели проф. Йонко Мермерски.
 
На въпрос на водещата Наделина Анева кой от двамата президенти - Клинтън или Тръмп, на които е превеждал персонално, е по-убедителен, проф. Мермерски отговори: " Този е доста забавен въпрос, той няма отговор, тъй като зависи кого питате. За мен Тръмп е по-убедителен - споделям Ви го занапред, запишете го: президентът ще бъде определен за 2020! После, в случай че желаете, иска ми се подигравате! Импийчмънт? Няма какво да чакаме тази процедура, демократите губят време, споделил съм го от дълго време. Шумното малцинство не печели изборите ", безапелационен е проф. Мермерски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и технич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР