Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци открито

...
Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци открито
Коментари Харесай

Разстрел! След Края На Брадъра Стефчо Го Очаква Най-Лошата Изненада! Край На Приказката!

Тв звездата с изненада разкрила, че Стефан от месеци намерено флиртувал, сякаш почтено, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в потрес и безумен рев и почнала да звъни на най-близките си другари, с цел да им желае препоръки и да ги пита по какъв начин да постъпи. Всички били на разнообразни отзиви, само че откакто се освестила, Гала решила да изчака финала на предаването и чак тогава да търси сметка на мъжа си. Именно тази преживелица била повода при последното ѝ явяване като негов бранител в живото студио на шоуто тя да бъде унила и да не драпа с всички сили да избави половинката си от изпъждане.

Всъщност това не била първата сходна преживелица. Преди години звездата още веднъж се изкушила да ревизира телефона на Стефан и отново разкрила съмнителни известия, които той си разменял с анонимна дама. И тогава обаче тя му дала прошка забежката, тъй като той знаел по какъв начин да я манипулира, с цел да му прости. Параноята обаче не серпантина да преследва водещата на „ На кафе “, която постоянно имала обица на ухото, тъй като си припомняла събитията около тяхното запознанство, които доста наподобявали опитите му да кръшка. Когато още и двамата били женени за други, Стефан объркал една цифра от телефонен номер и изпратил по простъпка известие на Гала.

В оня миг тя била на маса дружно с приятелката си Кремена Халваджиян, която била почерпена и настояла двете да се помайтапят с индивида от отсрещната страна на телефона. Така почнали да пращат сластни есемеси на женения тогава Стефан, без въобще да подозират кой е той и по какъв начин наподобява. Впоследствие Гала съществено хлътнала и си пишела с сегашния си обичан по цели нощи, до момента в който най-после двамата не се срещнали онлайн и след няколко вечери решили да изоставен тогавашните си половинки и да заживеят дружно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР