Тв водещият Слави Трифонов ще даде автомобил и шофьор на

...
Тв водещият Слави Трифонов ще даде автомобил и шофьор на
Коментари Харесай

Слави осигурява нова кола на Мая Манолова вместо държавата

Тв водещият Слави Трифонов ще даде автомобил и водач на националния омбудсман Мая Манолова. Причината е, че тя остава без служебна кола от НСО, поради икономии в бюджета службата за защита.

" Целият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа ръководещи, да унижавате по този начин омбудсмана ", посочи шоуменът

Телевизионният водещ Слави Трифонов разгласи, че ще даде автомобил и водач на националния омбудсман Мая Манолова.

Направи го при започване на предаването си " Шоуто на Слави " нощес.

Националният омбудсман остана без служебна кола от НСО, поради икономии в бюджета службата за защита. Според финансовия министър Владислав Горанов Манолова употребила НСО като скъпо такси.

" Това с тази кола е толкоз тъпо заяждане, че даже не знам по какъв начин да го разясня. Целият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа ръководещи, да унижавате по този начин омбудсмана. Първо, тъй като сте държавни чиновници и второ, тъй като унижавате себе си и нас като ваши работодатели ", съобщи Слави Трифонов.

След това водещият разяснява, че той не желае да бъде унижаван по този метод, както и омбудсманът, по тази причина предлага: " Като частен шеф и български жител ще осигуря автомобил и водач на Мая Манолова, с цел да може да си прави работата ".

" Тъй като страната - това сме ние, очевидно би трябвало да вземем нещата в свои ръце ", заключи водещият.

По думите му Манолова е изпълнила със наличие поста на народен омбудсман и би трябвало да бъде подкрепена.

В понеделник омбудсманът пътува до Стара Загора с рейс, с цел да се срещне с жители. Днес тя взе влака за Варна, като разгласи приемна за жители в купето си.

" Опитват се да ми попречат да си правя работата, само че няма да съумеят. С рейс, с трен, с публичен превоз, с градски превоз - аз ще си правя работата и ще бъда измежду хората ", бе безапелационна омбудсманът Мая Манолова.

http://epicenter.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР