Тв водещият Слави Трифонов публикува във фейсбук ироничен коментар по

...
Тв водещият Слави Трифонов публикува във фейсбук ироничен коментар по
Коментари Харесай

Слави: Иване, цункай кмета на Стара Загора, тази нежна душа

Тв водещият Слави Трифонов разгласява във фейсбук подигравателен коментар във връзка делото, заведено от кмета на Стара Загора Живко Тодоров против негов съгражданин, който го нарекъл " палячо " във фейсбук група.

Преди дни стана ясно, че обидчивият градоначалник е завел серия от каузи за обиди в обществените мрежи по негов адрес като очевидците му по всичките са едни и същи хора, негови доближени. Любопитното е, че въпросните отзиви за Тодоров даже не са споделени под негови изявления, а в дискусионни групи.

Старозагорският кмет търси 5000 лв. обезщетение от 26-годишния Иван Киров за две отзиви в " Група за истината за Стара Загора ". В единия Киров е написал " Щото тоя палячо даже не е в града... ", а във втория - " Крадоха, копаха, ср.ха и си потеглиха след това отново го изберете ".

Тодоров ги приел като обидни и оскърбителен изказвания, които довели до смяна физическия му и душевен статус, а мислите му били " захласнати от разбор на верността на написаното вместо към позитивното решение на проблемите на Общината ни ".

Това е и мотивът водещият на " Шоуто на Слави " да иронизира старозагорския отличник в обявата си в обществената мрежа:

" Използването на жаргона " палячо " цели охарактеризирането ми като лек, смешен човек, който не можеш да приемеш съществено. Напротив на това – множеството от хората ме одобряват като сериозен и виновен, предан на работата си и проблемите на града и общината човек. Сам за себе си имам същата оценка. Изразът е елементарно запаметяващ се и заради това – сложен за занемаряване, като изисква нескончаем интервал за възобновяване на пълноценното чувство за ненакърнени чест и лично достолепие, както и изчистване от мисленето на читателите на подозренията по отношение на типа който му показва ", написа в тъжбата си кметът.

Забелязал съм, че доста са ни обидчиви ръководещите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И би трябвало да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим.

Ето и следващата афектирана девойка от властта - кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хиляди лв. мъж, нарекъл го " палячо " във " Facebook ". Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под обява във " Facebook " в " Група за истината за Стара Загора " от 15 август предходната година. В единия коментар подсъдимият е написал: " Щото тоя палячо даже не е в града... "

Човекът, който е изрекъл тази невъобразима засегнатост “смешник ”, е на 26 години и се споделя Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник ”, бе? Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му началник? А, забравих, ти в действителност му плащаш заплатата с налозите си. Затова си му и началник. Както и всички жители на Стара Загора са му шефове.

Но вижте до какви тежки последствия е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна засегнатост “смешник ”. Самият кмет в жалбата си пред съда написа:

" Използването на жаргона " палячо " цели охарактеризирането ми като лек, смешен човек... (...) Изразът е елементарно запаметяващ се и заради това – сложен за занемаряване, като изисква нескончаем интервал за възобновяване на пълноценното чувство за ненакърнени чест и лично достолепие, както и изчистване от мисленето на читателите на подозренията по отношение на типа който му показва. ”

Затова, скъпи жители на Стара Загора, разбирате по какъв начин се усеща вашият кмет. Той е гальовен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – внимателен и обидчив. Затова като го видите – целунете го. Прегъпнете го. Дайте му обич. Той има потребност от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа.

Но аз тъй като не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си огромен палячо. ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР