Тв водещият на спортния тотализатор Деян Славчев-Део и съпругата му

...
Тв водещият на спортния тотализатор Деян Славчев-Део и съпругата му
Коментари Харесай

Део чака второ бебе

Тв водещият на спортния тотализатор Деян Славчев-Део и брачната половинка му Мариана Станчева са в очакване на втори правоприемник. Семейството отпразнува рождения ден на таткото на пица в ресторанта на неговия правилен другар Лео и пусна фотография от там, на която ясно се вижда коремчето на Мариана. "Това е най-хубавият подарък за 43-ата ми годишнина ", безапелационен е водещият. Както Hotnews.bg към този момент писа, фамилията си купи парцел в град до София, където към този момент живее един от братята на Део. Славчев гради там къща, където да живее увеличаващата се фамилия.



Още не е ясно какъв е полът на бебето. Щастливата вест идва година, откакто Део и обичаната му подвигнаха женитба. Миналия октомври те подписаха цивилен брак, а седмица по-късно подвигнаха и огромно празненство. Искрите сред двойката пламнаха преди повече от 5 години и съвсем незабавно заживяха под един покрив. Мариана и изпълнителят на „ Дай газ “ възпитават един наследник – Борислав, който се появи на бял свят през 2016 година „

Какъв татко съм ще каже Борислав след време. Прави ми усещане по какъв начин си задържа погледа върху нас и ни учи. Нещо, което ние, възрастните, би трябвало да вършим по-често. Страхувам се в какъв свят ще живее един ден, само че тези паники се прокрадват за секунди. Когато човек е без дете, в един миг се блъска в стена. Преживяванията на познатите места сякаш се изчерпват. Трябва да се появи дете, на което да му покажеш света. Да преоткриеш света през неговите очи “, разяснява преди време постоянно усмихнатият блондин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР