Тв водещият на телевизията - майка Иво Никодимов призна, че

...
Тв водещият на телевизията - майка Иво Никодимов призна, че
Коментари Харесай

Константин Каменаров срива БНТ. Махат Иво Никодимов от сутрешния блок


Тв водещият на малкия екран - майка Иво Никодимов призна, че напуща утринния блок на Българска национална телевизия. Така самият той удостовери слуховете, плъзнали във виртуалното пространство, че "разводът " с националната телевизия е реалност. Под поста на Никодимов във Facebook другари и съидейници показват поддръжката си, само че и съжалението, че той към този момент няма да е водещо лице на утринните блокове Българска национална телевизия. Факт е, че откогато Константин Каменаров е общоприет шеф на Българска национална телевизия, всеобщо се уволняват или напущат положителни и качествени публицисти.

Повечето от приятелите на Никодимов недоумяват за какво се е случила смяната. Някои са прекомерно безапелационни - като Мария Пеева, която непосредствено упреква управлението на Българска национална телевизия: "Грешка на Българска национална телевизия, тъй като Иво Никодимов е един от малцината, които почитат гостите, които са поканили и ги оставят да развият тезите си, журналистът постоянно е квалифициран по тематиката и в никакъв случай не търси евтини, жълти сензации! И вместо да го оставят да води предаването... Те го смъкват от екран?! "

"Жалко-безспорен експерт и доста добър водещ! Успех и здраве! ", добавя Мария Стоянова.

Бившата здравна министърка Таня Андреева разяснява: "Съжалявам! В студиото се водеха смислени полемики, без пристрастия. Пожелавам триумф, където и да сте ", на което Никодимов дава отговор: "Всичко ще се подреди, имам вяра в това. Трябва да продължаваме. Благодаря за поддръжката!... Смисълът е това, което изискуем на фена. Само по този начин всеки ще запомни нещо, ще си направи изводите и ще схвана за какво ни се случват разнообразни неща ".

Най-близките другари на Иво, които знаят от близко какво се случва с него, му пожелават скорошно излекуване и сполучливо завръщане. Този път на... репортерски терен.

Свалянето на водещия е предшествано от напускането на една от знаковите репортерки на националната телевизия - Мария Чернева, дълготраен публицист по тематиката "здравеопазване ". Чернева напуща след скандал с шефката на информацията Уляна Пръмова, която й взела ресора поради писмо против репортерката.

Запознати настояват, че наесен малкия екран ще претърпи голем промени, като политиката в предаванията ще намалее доста, за сметка на потребната за феновете информация. От известно време от медията отпадат и други публицисти и началници, което веща
тотална смяна./ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР