ТВ водещият Милен Цветков се завръща на екран със свое

...
ТВ водещият Милен Цветков се завръща на екран със свое
Коментари Харесай

Милен Цветков се връща на екран при Слави Трифонов?

ТВ водещият Милен Цветков се завръща на екран със свое авторско предаване в новия план на Слави Трифонов, който ще започва след изборите. Поне това гласят последните медийни клюки, разбра HotArena.

"Нищо не мога да отговоря на този въпрос на този стадий. Както и дали ще повеждам предизборно студио в онлайн пространството. Предполагам, че ще остана в публицистиката, само че не съм сигурен, зависи ", сбит беше той пред Галерия.

След като Нова ТВ смъкна предаването му предишното лято той беше поканен от Слави да води графа в несъществуващото към този момент "Шоуто на Слави ". Двамата се познават от ерата на "Ку Ку ", само че очевидно предлагането на Трифонов тогава по този начин и не го удовлетворило. След това Цветков получи още няколко предложения за работа, едната от които в "България он еър ".

Покрай изборите той се изявяваше като водещ в интернет канала на "Демократична България " като представяше претендентите им. В последните месеци се говореше, че Милен се е приютил още веднъж под крилото на отколешния си другар - скандалния предприемач Димитър Пачеджиев, който е кръстник на сина му Боян.

Според слуховете крупният производител на колбаси и консерви с русенско варено направил кабинет на водещия в офиса си на бул. "Стамболийски " и Цветков му помагал за бизнеса. Той има опит в региона като работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на предишния век. Тогава журналистът напусна Българска национална телевизия след скандал със настоящия вицепрезидент Илияна Йотова. И повече от година беше шеф на колбасарския му завод в село Горни Лозен.

Сега обаче Цветков се грижел за задграничната преписка на месарската компания. Но малкия екран му липсвала и това било краткотрайна работа. Милен има дълга биография и журналистическият му път в никакъв случай не е бил лек. Неведнъж е бил уволняван или принуждаван да напуща малките екрани, за които работи.

След измененията си изкарва хляба като барман в столичното заведение "Коко ". Често поддържа връзка с някогашния си съученик Камен Воденичаров, който му предлага да се опитва в малкия екран. По това време Камен към този момент е измежду създателите на "Ку-ку " по Българска национална телевизия. Така Цветков попада в екипа му като прави анкети по улицата.

Легендата на Българска национална телевизия Бригита Чолакова го харесва и го притегля в своя "Телевизионен неделник ", в който тогава се теглят числата от тотото, а журанлистът известно време дава отговор за тази графа. След това постъпва в новините. Първо е кореспондент, а след това става и водещ на "По света и у нас ". По Виденово време обаче се изпокарва с тогавашната шефка Илияна Йотова и напуща.

Известно време се опитва като шеф на пловдивското заведение на Камен Воденичаров "Казабланка ", като първата му работа е да уволни 13 келнера вкупом. В началото на 1997 се връща в Българска национална телевизия като кореспондент в "Отзвук ". Няколко месеца по-късно още веднъж води "По света и у нас ".

Три години по-късно Силва Зурлева го кани в Нова ТВ, където стартира да води утринния блок. И съумява да раздвижи "мъртвия " часови пояс. Пръв вкарва и открити телефонни линии. През 2008 даже смени Ники Кънчев като водещ на Биг Брадър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР