Тв водещият Иво Танев е гневен след поредна прогноза кога

...
Тв водещият Иво Танев е гневен след поредна прогноза кога
Коментари Харесай

Тв водещ побесня след поредната прогноза за втора вълна от коронавирус

 Тв водещият Иво Танев е ядосан след поредна прогноза по кое време ще ни удари втора вълна от ковид. Той се ядоса на микробиоложка от Българска академия на науките, съгласно която през есента случаите на заболели от К-19 ще се покачат доста. 

Доц. д-р Пенка Петрова, шеф на Института по микробиология към Българска академия на науките, предвижда, че с настъпването на есенния грип, ще ни удари и втората вълна на COVID-19 по време на гостуването си в студиото на " Здравей, България " по Нова тв. 

Този обрисуван неприятен сюжети пред страната ни разгневи Иво Танев, който запита дали някой ще потърси сметка на тази " ясновидка ", в случай че предсказаното от нея не се сбъдне.  Ето какво по-точно написа Танев в профила си в обществената мрежа: 

" Любопитен съм, дали някой ще потърси отговорност от тази госпожа и от проводниците на такава информация, в случай че нищо такова не се случи! Което е най-вероятно! Ако се окаже права, аз персонално ще намеря метод да и се извиня. Започва да ми писва от самозвани ясоновидци, които страдат от фикс идея да всяват боязън и суматоха. Явно това им доставя наслаждение! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР