ТВ водещата заловила режисьора в интимна сцена с по-млада от

...
ТВ водещата заловила режисьора в интимна сцена с по-млада от
Коментари Харесай

Мира Добрева се наблъскала с ботокс, след като хванала мъжа си на калъп с млада любовница


ТВ водещата заловила режисьора в интимна сцена с по-млада от нея държанка, а разобличаването на извънбрачна спекулация на мъжа й я хвърлило в дълбока меланхолия.

Унизената Мира била на сериозен кръстопът и се колебаела дали да зачеркне брачна половинка си, да му желае бракоразвод и да му вземе всичко, което е придобил по време на брака им, или да склони глава и да му елементарни. Въпреки че всичките й близки я съветвали да го натири, тъй като през годините отношението му към нея постоянно минавало границите на положителния звук, тя не могла да постъпи толкоз извънредно и решила да му даде втори късмет, писа „ Ретро “.

Най-болезнено Добрева изживяла не самата невярност, а фактът, че тя не била мимолента, а във връзката си с другата жена Торнев влагал усеща. С любовницата си той редовно кръшкал на журналистката в интервал на повече от година.

„ Той ми изневери! Това беше извънредно тежък интервал за нас и за връзката ни. Трудно се изживява сходно изменничество, само че все пак простих “, разкрива Мира. Въпреки че е дала амнистия, Мира се потиснала, че не наподобява задоволително добре. Наблъскала лицето си с ботокс и филъри и отслабнала стремително с 15 кг.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР