Тв водещата Петя Дикова роди първото си дете. Това съобщи

...
Тв водещата Петя Дикова роди първото си дете. Това съобщи
Коментари Харесай

Петя Дикова роди първото си дете

Тв водещата Петя Дикова роди първото си дете. Това заяви гордият татко Илиян Любомиров в предаването " На кафе " тази заран. Роди се Александър Илиянов Любомиров. Майката и детето са добре. Александър е 55 сантиметра и тежи 4,260 кг ", показа поетът.

Илиян към този момент е видял бебето и го е прегърнал. Щастливият баща описа, че това е най-емоционалният миг в живота му и даже плакал по улиците, прегръщал непознати хора. Той добави, че Петя се усеща добре и бебето е огромно.

В края на предходната година Любомиров показа, че двамата са дружно от година, а на него му се наложило да чака Петя година и половина. Те се срещат по време на негово присъединяване в bTV, той ѝ изпраща покана за другарство, само че дълго време нищо не се случва. Когато Дикова взема решение да се види с него, на първата си среща пият чай, а на втората им среща той я завел да варят ракия. Любомиров показа, че тя е неговият блян за хубост.

Дикова разкри, че чака първото си дете в ефира на своето предаване CoolT, до момента в който интервюираше световноизвестния илюзионист Андрю Басо. Тогава той разкри, че тя чака момче.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР