Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката раздяла

...
Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката раздяла
Коментари Харесай

Нова жестока драма в живота на Нана! Водещата е в траур

 Тв водещата Нана Гладуиш загуби майка си. За тежката разлъка в живота й тя разкри тази заран в предаването си " Съдебен спор ". 

" Не знам дали съм добре. Знаете, че доста рядко си разрешавам да изпадам в персонални излияния, като изключим борбите ми с рака. 

Но през днешния ден имам нещо да ви кажа, просто майка ми си отиде от този свят ", проплака тя. 

Екранната звезда продължи прочувствената си тирада. 

" Много ми е тъжно и не е редно вас феновете да занимавам с това, само че ще си разреша да кажа, че аз съм това, което съм с помощта на моята майка. Тя беше един доста любезен, доста образован човек, който свиреше на китара, на хармоника, на цигулка, на мандолина... 

Рисуваше и.... доста неща мога да кажа още за нея ", показа борбената Нана. 

В изповедта си водещата разкри нещо за първи път, а точно това, че е заеквала като дете. 

" Няма да не помни по какъв начин майка ми по специфични рекомендации ми оказа помощ да спра да пелтеча в този живот. Защото аз не можех да си кажа даже името ", описа още Нана и продължи: 

" Пишеше фантастично, а аз до 8 клас единствено преписвах нейните тематики и доста й завиждах, тъй като беше доста интелигентна, а аз мислех, че съм тъпа. 

Беше един доста занимателен човек, караше ме да дремя с учебниците под възглавницата, тъй като ми споделяше, че на човек мозъкът му работи даже и на сън. 

Много неща мога да кажа за нея.. Обичам те, мамо... 

Спомените са най-важното нещо сега, в който загубиш един човек. И освен тогава! ", приключи прочувствената изповед на мощната водеща. 

От години е ясно, че родителката на тв звездата е болна от Алцхаймер, заради което беше настанена в профилиран приют прецизира Хотнюз. 

Първоначално ситуацията ѝ не било цветущо, само че дамата въпреки всичко имала проблясъци, до момента в който в последните й дни не проявявала никакви реакции. 

" Вече не приказва, не ме познава, не може да става сама, да се движи. Всички знаем, че нейното заболяване е нелечимо. Обичайно няма лекуване. 

Аз всеки ден мисля по какъв начин е, по какъв начин не мога да се грижа напълно за нея, защото съм и по лечения, и малко дете имам, и работни задължения. 

Непрекъснато се отравям. Вечер рева, мъчително ми е, че по този начин ѝ се случва. Но с какво тази горест и самообвиненията ми оказват помощ? ", показа преди време съкрушената Нана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР