Тв водещата Нана Гладуиш направи паралел между актуалната тема с

...
Тв водещата Нана Гладуиш направи паралел между актуалната тема с
Коментари Харесай

Нана: С две диагнози рак, не се боя от коронавируса

Тв водещата Нана Гладуиш направи паралел сред настоящата тематика с ковид и болестта от рак. Блондинката изясни, че напълно умерено върви до магазина на пазар и се пробва да живее както преди, като не може да си изясни създалата се суматоха измежду хората и ръководещите.

„ Чудя се за какво някои хора са се уплашили толкоз. Чета материали на професори от Станфорд, попаднах и на забавно проучване, правещо параленост сред свинския грип и COVID-19. От първия са умрели над 500 хиляди души по света през 2011 година, в България е имало над 180 000 инфектирани. И тогава нищо не е било затворено и животът си продължаваше. Има някаква сериозна операция.

В началото ни обясняваха, че над 60-годишните хора с хронични болести са застрашени, а в този момент споделят, че и младите могат да умрат от него. Някой има изгода да сме паникьосани, да си мислим, че надали не ще умрем на следващия ден или вдругиден. Аз съм човек с две диагнози рак, сестра ми сега е с метастази в главата и аз не мога да я изведа на никое място и да я оперирам планово, в случай че не се случи нещо незабавно. Накрая да не стане, че ще убием повече пациенти с хронични болести, в сравнение с хора ще умрат от епидемията “, изяснява Нана пред вестник "Галерия ".

Тя е безапелационна, че за хората, чули диагноза рак, COVID-19 няма по какъв начин да звучи ужасно. „ Този смут към този момент сме го претърпели. А и не е наложително всеки, който се болести, да умре’, заключава водещата на "Съдебен спор ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР