ТВ водещата много се радва, че този спор е възникнал,

...
ТВ водещата много се радва, че този спор е възникнал,
Коментари Харесай

Брадва! Най-Известната Българска Тв Водеща Изненадващо Зарязва Мъжа Си! Приказката Приключва За Самите

ТВ водещата доста се радва, че този спор е зародил, въпреки, че е преобърнал играта и я изкара по-рано на открито. „ Всъщност желаех да извадя онази страна на Ваня, тъй като я познавам. Интервюирах я преди 8 години, бях в Бургас и прекарахме през целия ден дружно. Тогава добих визия, че има нещо смущаващо в характера и държанието й по отношение на сина й. Тя ме възприе като дребна жертва, като пиленце, което да закриля. Приех го като нещо благо, само че усещах, че нещо не е както би трябвало. Така че имах едно мислено. Вътре осъзнах, че не трябва да й разрешавам да се отнася с мен като с жертва, тъй като не съм. И тогава стана казусът “, споделя Добрева пред „ Галерия “.

Тъй като упрекна Костова във вещерство, а на собствен ред певицата назова Мира окултница и сатанистка, водещата реши да я заплаши със съд. „ В този миг тя тотално се промени, стартира да ми целува ръцете. Разбира се, че няма да я осъждам. Законово мога да го направя, само че не желая. Ваня е ангелогласна, само че в душата й има несъгласия, с които би трябвало да се оправи “, отсича русокоската.

Колкото до „ аферата “ с Наско Колев, Мира твърди, че в действителност са били близки и тя му е предавала опит, който му е бил необходим, с цел да не бъде толкоз отегчителен участник. След като Кулагин репликира, че двамата имат нещо любовно, Добрева стартира да се усеща, че на екран нещата са изкарани по различен метод и последователно стартира да се дистанцира от рапъра.

„ Афера с Наско е нещо невероятно. Още по-безумно е да отплащам на Жоро с него – в случай че реша, знам по какъв начин. На мъжа ми му е било кофти, тъй като е изглеждало като истина всичко. Слава богу, той е бил към този момент в Къщата и знае по какъв начин се развиват сюжетните линии, тъй че тази история не ни се отрази “, споделя още Мира.

Добрева подхваща тематиката и за изневерите на Жоро, само че гледа нещата от всички гледни точки и е намерила алтернатива да ги оправдае: „ На Жоро не му е елементарно с жена като мен. Нося доста напрежение. Постоянно имам изявленията, изтощена съм, не ми се излиза. Не мога да кажа, че съм го не запомнила вечно. Тежи ми, боли ме, предадена съм, само че не си коства жертвата да зарежа всичко. Много оценявам Жоро като мъж, извънреден е! Дали ще останем дружно, към момента не знам. Умишлено в предаването заговорих за изневерите. Толкова хора го вършат, а се крият. Това, че не съм изневерила физически, значи ли, че не съм изневерила в душата си? Мислила съм си за различен мъж, а може да пристигна време и аз да го направя “.

Мира споделя, че макар, че е едно от известните имена в България, тя и фамилията й живеят много непретенциозно. „ Няма триумф без цена, само че аз не платих с доста жертви. Имам семейство и две деца. Скромно, живеем, не сме забогатели, само че сме добре. Допреди две години живеехме доста на тясно, в гарсониера. Работя в държавна телевизия и нямам доста пари, бюджетиран ми е животът, само че е хубаво, че не живеем доста богато “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР