Тв водещата Гала и приятелят й Стефан се отдадоха на

...
Тв водещата Гала и приятелят й Стефан се отдадоха на
Коментари Харесай

Гала мина всички граници. Стефан я снима на плажа на Малдивите как...

Тв водещата Гала и приятелят й Стефан се отдадоха на заслужена романтика на закътано местенце на Малдивите. Водещата на " На кафе " е пръснала една торба с пари за екзотичната дестинация, само че пък наподобява се насласждава на макс, написа Блиц. 

Доволна, че въпреки всичко дойде на острова с много съмнителна машина, която насмалко да се разбие в океана, Гала захвърли всички задръжки, както и банския си. Това излиза наяве от видео, което Стефан се постара да направи и показа с фейсбук приятелите си до каква жена заспива. А Гала обилно демонстрира своите прелести на водача, който се отдалечава от острова. 

Влюбените гълъбчета ще се окажат много палави, на инат на всички мнения дотук. Преди това предприемачът пусна фото в Инстаграм, на което се намира в басейна към бунгалото им на Малдивите, което бе съпроводено с двузначен шеговит текст " Добре, в този момент се изправям ".

Откакто навърши 50, Гала е станала същинска хала и като че ли живее втори живот. Последователите в обществените мрежи й се кефят, само че я поучават да внимава, защото религията на популацията на Малдивите  е исляма и на доста малко места е поовлено да се движат без облекла.

Скандалното видео на Гала може да видите тук - https://www.facebook.com/watch/?v=2746043262288737

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР