ТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави

...
ТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави
Коментари Харесай

Маги Халваджиян за Слави: Спечелих всички дела срещу него

ТВ продуцентът Маги Халваджиян съобщи в свое изявление, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата против Господарите. Всъщност било тъкмо противоположното. Именитият арменец си разреши да разяснява и какво счита за Шоуто на Слави, както и проучва дали сценаристът Иво Сиромахов влиза добре в облика му.

На въпроса дали съгласно него Шоуто на Слави се е изчерпало, водещият показа:

„ Трудно ми е да приказвам за Слави, тъй като имахме доста положителни връзки. Няма да кажа, че сме били другари, само че по нощите си ходехме на посетители. Смея да настоявам, че несъмнено съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме доста добре дружно, той ми имаше цялостно доверие. Когато ни се поразвалиха връзките, не съм си разрешавал да приказвам за него нищо, тъй като това са си наши персонални неща.

Като експерт обаче, без да се въздействам от връзките ми с него, ще кажа, че шоуто му доста от дълго време се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби огромна част от аудиторията си. И в това няма нищо неприятно. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С наслаждение съм го гледал, само че в един миг стопирах, тъй като към този момент не ми е забавно. А и той в един миг прекомерно стартира да вкарва съществени политически детайли, а аз желая да се развличам вечер “.

Провокиран от питане, Маги си разреши да разяснява и Слави като предстоящ политик. Според Халваджиян Дългия е изтощен, а в политиката би трябвало да се влиза с мощна сила. И въпреки всичко му пожелава триумф в начинанието, в случай че въобще се реализира.

Магърдич не е удовлетворен и от Иво Сиромахов, който постоянно се пробва да го имитира. На външен тип сценаристът, подвизаващ се от край време и като артист, го докарвал, само че не се стараел задоволително, с цел да пресъздаде цялостния му облик.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР