Тв продуцентът и водещ на Фермата Андрей Арнаудов очаква първата

...
Тв продуцентът и водещ на Фермата Андрей Арнаудов очаква първата
Коментари Харесай

Да Им Е Живо И Здраво! Огромната Благословия Дойде В Живота На Най-Известното Лице На Бтв! Ето Снимки, Честито!

Тв продуцентът и водещ на „ Фермата ” Андрей Арнаудов чака първата си рожба през лятото – написа „ Уикенд ”, като се базира на в. „ Таблоид ”. Един от най-ухажваните столични ергени се приготвя да тика бебешка количка, тъй като половинката му Емануела Толева е бременна при започване на петия месец.

Красавицата не се демонстрира на никое място, защото коремчето й към този момент е почнало да проличава. Двойката пази щастливата вест в загадка от поверие. Полът на бебето също знаят единствено най-близките до двойката, само че съгласно осведомени ще е момче.



Андрей Арнаудов от дълго време желае да има дете и съществено се беше тормозил, че ще се размине с това свое предпочитание. От няколко години той мечтае за семейство и правоприемник, само че връзките му все се разпадаха, преди да се реши на тази крачка. През лятото на 2016 година Андрей бе заслепен от чара на някогашната баскетболистка Емануела Толева и от този момент живее на фамилни начала с нея.

Според клюката двамата се срещнали в квартала. По чехли и спортен екип той въпреки всичко решил да заприказва високото момиче, което също изхвърляло боклука в кофите за боклук. От дума на дума те разменили телефоните си и това поставило начало на връзката им.
Емануела има сестра близначка Доротея.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР