Тв продуцентът Андрей Арнаудов очаква първата си рожба през лятото.

...
Тв продуцентът Андрей Арнаудов очаква първата си рожба през лятото.
Коментари Харесай

Емануела Бременна От Андрей Арнаудов?

Тв продуцентът Андрей Арнаудов чака първата си рожба през лятото. В момента той се подготвя да тика бебешка количка, тъй като приятелката му Емануела Толева е бременна в четвъртия месец, съобщава „ Таблоид ”. Двойката пази щастливата вест в загадка от поверие. Полът на бебето също знаят единствено най-близките до двойката.

Продуцентът на „ Папараци “ от дълго време желае да има дете и съществено се беше тормозил, че ще размине с това свое предпочитание. От няколко години дребният публицист мечтае за семейство и дете, само че все връзките му се разпадаха преди да се реши на тази крачка.

След това известно време екранната половинка на Иван отхвърляше да има сериозна връзка, защото, по негови думи, имал потребност да си подреди целите, само че през лятото на 2016 година, Арнаудов бе заслепен от чара на някогашната баскетболистка на „ Славия“ Емануела Толева.

Според клюката Андрей се е срещнал с бъдещото си гадже, до момента в който си хвърля кофата с отпадък в квартала. По чехли и спортен екип той въпреки всичко решил да заприказва високото момиче, което вършело безусловно същата активност, и от дума на дума си разменили телефоните.

Преди 4 години сестрите бяха измежду най-изявените участници в риалитито по Би Ти Ви „ Африка: Звездите несъмнено са полудели“. Заради атрактивното им показване малко след шоуто Емануела и Доротея бяха поканени да водят своя графа в същата телевизия в предаването „ Преди обед“.

Новото гадже на Андрей е висока цели 181 см, а Арнаудов е едвам 169 см. Това обаче не пречи на любовта сред двойката и те към този момент са подхванали сериозната крачка да имат дете и да основат семейство.

Според източници на „ Таблоид ” двойката ще застане пред олтара след раждането на бебето. Андрей към този момент е почнал по-улегнал метод на живот и не обикаля питейни заведения и купони до зори.

Преди баскетболистката тв продуцентът беше гадже с Бориса Тютюнджиева, която му разруши сърцето, тъй като не желаеше деца от 10 години по-възрастното си гадже.

Дълго време Андрей смяташе, че му е рано още за потомство и се бе съсредоточил върху кариерата си. Така годинките незабелязано изминаха и той стана на 38 година Бракът му със сръбкинята Даниела Яков се разпадна тъкмо поради противоречие във вижданията им за бъдещето. Даниела искаше огромно семейство, каквото получи, само че в родината си, защото през днешния ден се радва на цели три дечица.

След това Андрей Арнаудов изкара много сериозна връзка с Надя Иванова от „ Елит ”, която обаче също не устоя да бъде на второ място в живота му, след работата. Въпреки че останаха близки другари и даже работят дружно, любовта им пропадна. В лицето на Емануела Толева обаче Андрей се реши на идната крачка и най-сетне ще може да гушне своя рожба през лятото.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР