Тв каналът CNBS публикува видео, в което актьорът и бивш

...
Тв каналът CNBS публикува видео, в което актьорът и бивш
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер прегази лимузина с личния си танк

Тв каналът CNBS разгласява видео, в което артистът и някогашен губентатор на американския щат Калифорния - Арнолд Шварценегер, унищожава лимузина благодарение на персоналния си танк, написа Automedia.

Клипът е сниман за предаването Make It. На фрагментите се вижда по какъв начин Арни и водещият на шоуто Джей Лено се качват в 46-тонния M47 Patton II и с лекост прегазват деветметровата лимузина Lincoln TownCar.

Шварценегер споделя, че тези танкове се произвеждали през 50-те години на 20-ти век в Съединени американски щати за присъединяване в Корейската война (1950-1953), само че по-късно стартират да се изнасят в доста страни, в това число в Австрия. Според артиста, точно подобен танк той управлявал по време на военната си работа в австрийската войска.

M47 Patton II е екипиран с 90-милиметрово оръдие M36, с което дължината му е към 8,5 м. Общо от него са създадени над 8600 бройки. Танкът е бил на въоръжение до 90-те години в доста страни, измежду които Съединени американски щати, Австрия, Белгия, Йордания, Испания, Италия, Турция, Франция, Германия и Япония.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР