Тв годежът на Златка и Георги Златка Райкова и дългогодишният й

...
Тв годежът на Златка и Георги
Златка Райкова и дългогодишният й
Коментари Харесай

Честито! Гаджето на Златка Райкова й предложи брак!

Тв годежът на Златка и Георги
Златка Райкова и дългогодишният й другар Георги Валентинов стягат женитба! Плеймейтката получи предложение за брак от обичания си нощес по време на „Като две капки вода“. За годежа, от Испания дойде бащата на Златка.

Много фенове обаче заподозряха, че очевидно продуцентът Магърдич Халваджиян се пробва да вдигне рейтинга на шоуто с добре познатата тактита на сътрудниците си от „Вип Брадър“ – тв годеж, тв женитба и прочие Остава до края на „Като две капки вода“Маги Халваджиян да спретне и женитба на Златка и Георги.

Плеймейтката и  ММА боецът имат връзка от четири- пет години. признава, че той е огромната й обич и мъжът, за който постоянно е мечтала. Въпреки това, двамата по този начин и не се сгодиха за толкоз години. Засега не възнамеряват и да имат бебе, макар огромното предпочитание на Златка. А повода е, че Георги е много по- млад от нея и още не му се дундуркало бебе.

Сега обаче, ММА боецът внезапно се реши да й предложи брак, и то по малкия екран. Отвсякъде си проличава, че става въпрос за пиар акция за по- висок рейтинг. Валентинов се появи на сцената в грациозен костюм и падна на колене пред Златка с пръстен в ръка. Плеймейтката пък, без капка съмнение, отговори с „да“.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР