Тв 7/8 тръгва на 4 октомври, в 19 ч на

...
Тв 7/8 тръгва на 4 октомври, в 19 ч на
Коментари Харесай

Слави обяви началото на телевизия Седем Осми

" Тв 7/8 потегля на 4 октомври, в 19 ч на 78-и канал, а за клиентите на " Булсатком " - на 780. Излишно е да изяснявам символиката на цифрите ". С тези думи Слави Трифонов разгласи формалния старт на малкия екран си в живо включване в профила си във фейсбук. " Ние бяхме повече от ясни, когато казахме, че ще стартираме след 15 септември, само че има софтуерни условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята ", изясни Трифонов.

Новата телевизия ще се популяризира " посредством кабел или спътник ", посочи още той. Телевизията ще започва с 5-часова стратегия - от 19 до 24 часа и ще заложи на занимателното наличие в праймтайма. Разбира се, център на праймтайма ще бъде познатия ни от години шоу формат, само че под друго име.

" Не може да има " Шоуто на Слави Трифонов ", тъй като то 19 години принадлежеше на нашата компания " 7/8 " и притежателя на Би Ти Ви. Ще има обаче " Вечерното шоу на Слави " с начален час 22.00 ", изясни Трифонов.

" Нашата телевизия е подарък за нашите фенове, ние не желаеме пари, а методът, по който малкия екран ще се устоя, е посредством реклами ", сподели още Слави Трифонов. 

На този стадий той не се тормози от конкуренцията в тв ефира, не държи и на пийпълметричните оценки, защото счита, че към този момент има по-модерни способи да се знае по кое време кой какво гледа и " ние сме ги намерили ". А по отношение на програмната скица, Трифонов заключи: " Мога да кажа по часове каква ще бъде програмата на малкия екран по часове, само че считам, че когато човек си поръча вкусно ядене, не държи да знае какво има в него, какъв брой сол е поставено, а да се любува на усета. Аз избирам да не описвам, а да демонстрирам. "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР