Тузарско парти за рождения ден на сина си вдигна фолк

...
Тузарско парти за рождения ден на сина си вдигна фолк
Коментари Харесай

Синът на Роксана с тузарско парти за ЧРД

Тузарско празненство за рождения ден на сина си подвигна фолк певицата Роксана. Изпълнителката събра другари и родственици на охолно празненство, а купонът напряко ги остави без думи, дочу HotArena.

2-годишния Александър получи зрелищно празненство, а гостите цъкаха с език, че певицата се е разделила с няколко хилядарки за приказното празненство, написа „ България през днешния ден ”.

„ “С доста дечица, положителни другари, музика и доста обич отпразнувахме 2-рия рожден ден на моя дребен Александър. Бъди ми жив и здрав, сине мой. Обичаме те с баща ти безпределно доста, момчето ни “, показа с доста неспокойствие Роксана в обществените мрежи и разгласява албум със фотоси от страхотното празненство, което тя и брачният партньор й подариха на своя наследник.

Певицата очевидно е черпила ентусиазъм от анимациите на „ Дисни ”, защото модели и подиуми от „ Колите ” бяха из цялата зала. Огромен Мики Маус и Мечо Пух допълваха купона, а дребният наследник на звездата най-вече се прехласна по возилата.

Дребосъкът получи като подарък и триколка, а бе сниман и зад кормилото на първокласен „ Мерцедес ”, показвайки, че бензинът е в кръвта му.

Певицата обаче има и още един мотив за празник. Предстои й да направи премиера на новия си видеоклип.

И както сама издава, до края на годината е подготвила песни, в които глас, музика и доста сърце.

Роксана се изстреля измежду звездите в шоубизнеса, откакто взе участие в „ Гласът на България ”. Певицата не съумя да победи в шоуто, само че менторката й Ивана я взе под крилото си и след това я насърчи да подпише с „ Пайнер ”.

„ Жена, майка, звезда и добър човек, който е опазил себе си от звездоманията. При всяка среща с нея тя свети и те кара да настръхнеш и да бъдеш горделив, че си се докоснал до звезда от нейния сан ”, споделя Роксана за Ивана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР