Тузарският замък на разстреляния в Амстердам преди 16 години Константин

...
Тузарският замък на разстреляния в Амстердам преди 16 години Константин
Коментари Харесай

Ето го замъка на Косьо Самоковеца в Боровец! Лукс имението се продава за… 8 милиона

Тузарският палат на разстреляния в Амстердам преди 16 години Константин Димитров - Косьо Самоковеца, зад чиито стени са се сключвали не една и две покупко-продажби отвън закона, от няколко месеца си търси нов притежател, научи HotArena.

Замъкът в Боровец, който бе употребен за частна резиденция от крими героя, години наред бе непробиваема цитадела, само че откогато е на пазара за недвижими парцели, стана допустимо да бъде надникнато в него. Макар и единствено на фотоси. Планинският парцел, който несъмнено е без аналог в България, се продава от компанията " Луксимо “, известна с това, че през ръцете на нейните брокери минават допустимо най-луксозните къщи и жилища в България, откри инспекция на ПИК .

Приказното имение в най-аристократичния планински курорт е сгушено във вековна борова гора, в усамотен регион с още няколко извънредно първокласни вили. Убежището на Самоковеца е издигнато в стила на феодален замък, напълно от натурален камък. Внушителната сграда е с разгъната застроена повърхност от 780 кв. метра., а парцелът, принадлежащ към парцела, е голям – цели 4520 квадрата.

В обявата за парцела още е упоменато, че в двора е ситуиран огромен открит и отопляем басейн. Самоковският ъндърграунд необут преди време си е пекъл мръвки на барбекю в обособена сграда от цели 130 квадрата, колкото 4-стаен апартамент.

Изграден е и гараж за 4 автомобила, моторни шейни и други транспортни средства. В интериорен проект къщата се гордее с неповторим дизайнерски план, който съвсем не е пипан от времето, в което и Косьо Самоковеца е обитавал имението. Стените, таваните и подовете са напълно покрити с орехово дърво, а мебелите са поръчкови, напълно от естествено дърво и кожа от най-голям клас, разказва „ Ретро “.

Имотът разполага с 3 големи спални и 5 бани, в някои от които бидетата и тоалетните чинии са с позлатени детайли. На приземния етаж от вратата се влиза във предверие, който води към големия хол с кътове за сядане, камина и пряк достъп към вътрешния двор. В съседство с хола е построен пура бар и тоалетна за посетители. От хола се минава към просторна столова за 12 индивида с красива камина.

На първия етаж над партера са ситуирани две огромни спални и холни пространства към всяка, камини, гардеробни, бани с кабини и вани. Същото е разположението и на втория етаж с тази разлика, че там спалнята е единствено една.

Целият този разкош бе издигнат приживе от Самоковеца, само че в този момент е комплициран на тезгяха от вдовицата му Ангелинка. Преди време тя бе заложила замъка в родна банка, по тази причина е изцяло допустимо финансовата институция да търси нов покупател. А той може да премине във притежание на бърлогата на крими героя против 8 милиона лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР