Тузарският имот на Дългия бе издигнат от пернишкия бизнесмен Слави

...
Тузарският имот на Дългия бе издигнат от пернишкия бизнесмен Слави
Коментари Харесай

България Не Е Виждала Подобно Чудо! Ето Го Колосалния Нов Палат На Слави Трифонов, Първи Снимки! Ще Ви Вземе Акъла!

Тузарският парцел на Дългия бе повдигнат от пернишкия предприемач Слави Транспорта, като малцината, гостували в дома на шоумена, чистосърдечно разправят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на учиндолеца изпъква частният киносалон, който е излязъл съвсем 1 млн. Лева – отбелязва изданието.

В края на предходната година, откакто парцелът се сдобил с акт 16 и с всички нужни документи за законно обитаване, Слави Трифонов е трансформирал адресната си регистрация в общината в Перник и в този момент към този момент е гражданин на общината на миньорите.



По груби калкулации шоумен №1 е вложил към 5 млн. лв. в резиденцията си. Къщата е със застроена повърхност от близо 1200 кв. метра, разполага със личен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни слънчеви акумулатори. Строителните материали са напълно импорт от Германия.

Дворът на Слави Трифонов е голям – над 4 дка, а гледката му към Витоша е в действителност смайваща. Барбекю, съвременен фитнес салон, зелени площи и доста дървета намират място в просторния двор – разказват без злоба неговите съседи от пернишкия шоплук.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР