Тутракански полицаи помагат на закъсал гражданин. Респект!“ – така е

...
Тутракански полицаи помагат на закъсал гражданин. Респект!“ – така е
Коментари Харесай

Видео с полицаи от РУ-Тутракан, помагащи на закъсал гражданин, набира популярност в социалните мрежи

„ Тутракански служители на реда оказват помощ на закъсал жител. Респект! “ – по този начин е озаглавено от създателя си късото видео, оповестено в една от обществените мрежи през днешния ден по обяд. За броени часове обявата набра огромна известност и получи стотици лайкове от потребителите. Много от тях изричат хвалба към чиновниците, други споделят, че това не се случва за първи път.

Униформените от клипа са автоконтрольор Тунджай Фучиджи и младши полицейски контрольор Георги Симеонов, чиновници на РУ-Тутракан. Днес, в границите на профилирана полицейска интервенция, в село Нова Черна двамата направили инспекция на лек автомобил, след която заради проблем с акумулатора лидерът не съумял да потегли. Без съмнение двамата полицейски чиновници избутали закъсалата кола и помогнали на лидера и спътника му. Не считат постъпката си за нещо извънредно, дефинират я като част от всекидневните си отговорности да се грижат за сигурността на придвижването и да са в помощ на хората.

Изказвайки удовлетворение от постъпката им, шефът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков похвали чиновниците за проявената човечност и съпричастност. Той акцентира, че напъните освен за възстановяване на средата за сигурност, само че и и за по-добра връзка с жителите ще продължат да бъдат едни от предпочитаните задания за ОДМВР-Силистра и през актуалната година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР