Турция все още се бори срещу продължаващата вълна от атаки

...
Турция все още се бори срещу продължаващата вълна от атаки
Коментари Харесай

Ердоган: Турция се бори срещу атаки срещу нейната икономика

„ Турция към момента се бори против продължаващата вълна от офанзиви против нейната стопанска система и сигурност ”, съобщи президентът Реджеп Тайип Ердоган. Ердоган приказва на гала по случай стогодишнината от Деня на независимостта на Турция. Той съобщи, че Турция към момента се бори против тези, които желаят да отслабят националната сигурност и стопанската система на Турция посредством операции или прикрити закани, пише БГНЕС.

Президентът сподели, че Турция е наясно с тези, които желаят да навредят на страната посредством задгранична валута, лихвени проценти, инфлация, наказания, и предизвести, че Анкара ще провали проектите на заговорниците.

" Препятствията, които преодоляхме през последните шест години, ни накараха да пренасочим ресурсите си към ръководство на рецесии, и сме наясно със забавянето, което това провокира ", сподели Ердоган.

Говорейки за Деня на независимостта на Турция, Ердоган сподели, че ще стартират поредност от събития, с цел да се означи 100-годишнината от значимия миг в историята на Турция. " Тези типове годишнини са средство за нациите да преразгледат бъдещите си цели ", сподели той.

Президентът изрази благодарността си към Ататюрк, братята му по оръжие и за напъните им по време на войната за самостоятелност и основаването на актуалната република.

След церемонията Ердоган театралничи за фотография с водачи на други политически партии в Турция, в това число ръководителя на Партията Националистическо придвижване (ПНД) Девлет Бахчели и на главната опозиционна мощ Републиканската национална партия (РНП) Кемал Кълъчдароглу.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР