Турция ще изпрати четвърти кораб за сеизмични изследвания в Източното

...
Турция ще изпрати четвърти кораб за сеизмични изследвания в Източното
Коментари Харесай

Турция ще изпрати четвърти кораб във водите край Кипър

Турция ще изпрати четвърти транспортен съд за сеизмични проучвания в Източното Средиземноморие без значение от наложените от Европейския съюз наказания. Това сподели министърът на енергетиката Фатих Дьонмез, представен от " Ройтерс " и Анадолската организация.

Корабите към Кипър сега са общо три, два от тях вършат сондажи за нефт и газ. В " Туитър " Дьонмез изясни, че корабът за сеизмични проучвания " Оруч Реис " ще бъде изпратен в Средиземноморието, откакто завърши с осъществяваните в този момент действия в Мраморно море.

Новината бе доказана и от външния министър Мевлют Чавушоглу, който бе през днешния ден на посещаване в Скопие. За решението на Европейски Съюз да наложи наказания на Турция поради обстановката с Кипър той сподели, че " решенията без стойност " са взети " единствено с цел да бъдат задоволени кипърските гърци ", съобщи " Хюриет дейли нюз ".

Чавушоглу добави, че апелът на Европейски Съюз към Европейската капиталова банка да преразгледа работата си в Турция е двоен стандарт и блокът издава заповед на банката, откакто постоянно е подлагал на критика намесата на държавните управления в централните банки на страните.
Повече за признатите наказания четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР